Zonnepanelen kopen

Adviesgesprek

In een gratis adviesgesprek bij u thuis bespreken we de energiebehoeften en nemen we de mogelijkheden van het dak door en kijken we naar de huidige situatie maar ook naar eventuele veranderingen in de nabije toekomst. Denk hierbij aan een opgroeiende kinderen of kinderen die juist uit huis gaan, de aanschaf van een elektrische auto of het overstappen op een warmtepomp. Door deze veranderingen kan het energieverbruik namelijk drastisch veranderen, hier proberen wij natuurlijk rekening mee te houden. Ook kijken we naar de wijze van plaatsing van de omvormer en hoe we de kabels zo netjes mogelijk (liefst uit het zicht) kunnen leggen en hoe we de aansluiting op het stroomnetwerk uit kunnen voeren. Dit alles natuurlijk in overleg met u want u moet het natuurlijk ook eens zijn met ons voorstel. Daarna zetten we alles overzichtelijk op een rij in een vrijblijvende offerte welke u binnen één week mag verwachten.

Kiest u voor SOLARtricity?

Omdat de opname reeds plaats heeft gevonden bij het adviesgesprek kunnen wij meteen aan de slag met het maken van de planning. In 90% van de opdrachten staan de spullen op voorraad in ons magazijn en kunnen deze voor u verzameld worden en klaargezet. Zodra de plaatsingsdatum bekend is zal deze met u afgestemd worden. 

Vervolgens wordt de installatie binnen vier tot zes weken geplaatst. De installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. Al onze monteurs in het installatieteam zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers. Voor de aansluiting van de omvormer en het stroomnetwerk maken wij gebruik van een gecertificeerde elektricien. De installatie wordt volgens de normen van de NEN 1010 opgeleverd.

Daarna kun je decennia lang genieten van jouw panelen die je op elk moment kunt volgen door de bijgeleverde app of via uw laptop/pc. Tevens kun je natuurlijk rekenen op de service van SOLARtricity.

Wil je een huidige installatie uitbreiden? Wij helpen je graag.

Ook over eventuele leningsregelingen kunnen wij u alles vertellen.