Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Uw zonnepanelen vakkundig geregeld

Deskundig advies en een offerte op maat
Wij berekenen exact wat zonnepanelen in uw situatie opbrengen. Daarbij houden we rekening met de geografische ligging van je woning en de oriëntatie en helling van je dank. Wij regelen alles: van offerte, administratie tot oplevering. De zonnepanelen worden in één dag geïnstalleerd en gebruiksklaar geleverd. Precies zoals we hebben afgesproken.

Kwaliteit en hoog rendement
Bij ons bent u verzekerd van A-kwaliteit zonnepanelen van 100% Europese topkwaliteit met een hoog rendement en een lange levensduur. Zo komen onze zonnepanelen van Conergy; zij produceerden vorig jaar 9 miljoen panelen waarvan de meeste in Europa zijn geïnstalleerd. Wij gebruken overwegend de omvormers van de Oostenrijkse fabikant FroniusMixed element/text selection.Wij hebben hier zeer goede ervaringen mee.
Andere merken die wij eventueel kunnen leveren zijn de Duitese merken SMA en Solarmax.

Direct inzicht in je opwek en verbruik
Als je zelf energie opwekt met zonnepanelen, wil je natuurlijk weten hoeveel en wat je daarvan zelf gebruikt. Bij onze zonnepanelen krijg je gratis onze Qbox energiemonitor, hiermee weet je altijd en overal wat je zonnepanelen opwekken. Zo weet je zeker dat je zonnepanelensysteem van hoogwaardige kwaliteit is en een hoog rendement zal opleveren. Ook regelen we de vervanging van je elektriciteitsmeter door een slimme meter. Als je dat wil natuurlijk. Daarmee ben je verzekerd van een juiste verrekening bij teruglevering van elektriciteit aan het net.

U bevindt zich hier: Home Nieuws Uw zonnepanelen vakundig geregeld